Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner direkte rute mellem København og Boston

Pressemeddelelse   •   Aug 18, 2015 07:00 CEST

Til maj næste år åbner Norwegian en ny, direkte rute til Boston. Det er flyselskabets niende langdistancerute fra København. Norwegian åbner også ny rute mellem Oslo og Boston og som tidligere annonceret også mellem London og Boston.

Norwegian udvider endnu engang sit langdistancenetværk og lancerer sin niende langdistancerute fra Københavns Lufthavn. Denne gang åbner flyselskabet en splinterny, direkte rute til Boston på den amerikanske østkyst. I forvejen har Norwegian ruter mellem København og New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Bangkok. Til november åbner flyselskabet endvidere ruter til Las Vegas, Sankt Croix og Puerto Rico.

”Vi er meget glade for at lancere endnu en langdistancerute. Dette er godt nyt både for skandinaver og andre europæere, som ønsker at rejse billigt og komfortabelt til Boston og for amerikanere, der drømmer om en tur til Europa,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

I juli var Norwegians langdistanceflyvninger stort set helt fyldte med en belægning på hele 97 procent.

”Vi ser, at en større andel af vores passagerer er amerikanske, hvilket fortæller, at der er et behov i markedet. Med flere direkte ruter mellem kontinenterne vil endnu flere amerikanere besøge Europa og Skandinavien, hvilket er positivt for økonomien og turistindustrien,” siger Kjos.

Gode connection-muligheder fra Aalborg
Den nye Boston-rute vil have rigtig gode connection-muligheder for jyske passagerer, som rejser fra Aalborg. Således vil der kun være 1 time og 50 minutter mellem Aalborg-flyet lander i København og til Norwegians 787 Dreamliner sætter kursen mod Boston.

Mange kombinationsmuligheder på den amerikanske østkyst
Med Boston-ruten tilføjer Norwegian således sin fjerde destination på USA’s østkyst fra København. Flyselskabet har i forvejen ruter New York, Orlando og Fort Lauderdale. Da Norwegians enkeltbilletter gør det muligt at flyve til én destination og hjem fra en anden, kan passagerer i langt højere grad tilrettelægge og tilpasse rejsen efter ønske og behov i takt med udvidelsen flyselskabets allerede store langdistancenetværk.

Norwegian lancerer også ny rute mellem Oslo og Boston og som tidligere annonceret mellem London og Boston, som henholdsvis får to og fire ugentlige afgange. I vinterhalvåret vil selskabet også flyve mellem Boston og de caribiske øer Guadeloupe og Martinique.

Med fem ruter fra Boston Logan International Airport vil Norwegian her tilbyde flere ruter end noget andet ikke-amerikansk flyselskab. Boston er et godt udgangspunkt for indenrigsflyvninger i USA.

Fakta om København-Boston
Norwegian vil flyve mellem København (CPH) og Boston (BOS) en gang ugentligt (torsdag) fra 12. maj 2016. Billetter ligger til salg i dag.

Pressehenvendelser:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 424 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj 24 millioner passagerer i 2014. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 99 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistance. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.