Gå til indhold
Mere end en million passagerer rejste med Norwegian i november

Pressemeddelelse -

Mere end en million passagerer rejste med Norwegian i november

Norwegians trafiktal for november viser, at der også i denne måned var mere end en million passagerer, der rejste med Norwegian. Selskabets produktion og ruteudbud i vintersæsonen har vist sig i november at være godt tilpasset efterspørgslen fra kunderne.

- Resultatet viser, at vi har ramt rigtigt med hensyn til at tilpasse produktionen til kundernes rejsebehov. Spanien er et af de markeder, hvor vi ser en god udvikling i bookingerne. Den seneste måned har vi gjort det endnu tryggere for kunderne at købe billetter ved at forlænge gyldigheden for én gebyrfri ændringer – også af billigste billetter, der ellers ikke i udgangspunktet er fleksible.

I november havde Norwegian 1.005.380 passagerer mod 124.481 i samme måned sidste år. Set i forhold til november 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 541 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 1007 procent.

Belægningsgraden var i november på 76,6 procent.

I november havde Norwegian i gennemsnit 49 fly i drift, mens 99,8 procent af de opsatte flyvninger blev afviklet. Punktligheden var på 91,3 procent.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian