Open skies
Få vores nyheder på mail

Kommentar til IAG's køb af Norwegian-aktier

Pressemeddelelse   •   Apr 12, 2018 13:02 CEST

Norwegian er netop blevet gjort opmærksom på, at International Airlines Group (IAG) har købt 4,6 procent af aktierne i Norwegian Air Shuttle ASA.

Norwegian havde ikke kendskab til denne transaktion, før den blev omtalt i medierne torsdag formiddag. Norwegian har heller ikke været dialog med IAG om sagen.

Norwegian mener, at interessen fra et af verdens største luftfartsselskaber illustrerer bæredygtighed og potentiale i forretningen og for yderligere global vækst.

Selskabet har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.