Gå til indhold
Her rejser danskerne hen - Norwegians mest populære destinationer efteråret 2022

Pressemeddelelse -

Her rejser danskerne hen - Norwegians mest populære destinationer efteråret 2022

London, Sydspanien og Italien lokker flest danskere i efteråret. Norwegian deler her sin top 5-liste over danskernes mest populære rejsemål i efterårssæsonen.

- Tendensen går tydeligt imod Europas strande og byer. Når temperaturen falder herhjemme, er der mange, der gerne vil du og rejse. Norwegians efterårs- og vinterprogram omfatter et bredt tilbud af ruter direkte til de mest spændende destinationer i Europa, siger Magnus Thome Maursund, koncerndirektør netværk, prissætning og planlægning i Norwegian.

For mange er efteråret den mest oplagte tid på året til at rejse. Mildt vejr kombineret med kortere køer og mindre menneskemængder gør de klassiske turistattraktioner i Europa til populære rejsemål i efteråret. Og det er varmt nok til både at kunne tage på byferie og strandferie.

Danskernes top 5 efterårsdestinationer:

 • London, Storbritannien
 • Malaga, Spanien
 • Nice, Frankrig
 • Barcelona, Spanien
 • Rom, Italien

- I efteråret er det især de kendte byer i Storbritannien, Sydfrankrig og Italien, som er populære blandt danskerne. Efter nogle år med lav rejseaktivitet kan vi se, at der er mange, der gerne vil besøge Europas smukke byer igen, og vi er glade for at kunne tilbyde flyvninger og gode tilbud med afgange til de mest populære destinationer i Europa, siger Magnus Thome Maursund.

  I løbet af efteråret og vinteren flyver Norwegian i alt 223 ruter i og fra Norden, hvoraf 45 er direkte fra Danmark. Store efterårsoplevelser venter både i byer som London og Paris og mindre kendte destinationer som Krakow og Marrakech.

  Emner


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Kontakt

  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian