Open skies
Få vores nyheder på mail

Her rejser danskerne hen i påsken

Pressemeddelelse   •   Mar 31, 2018 16:33 CEST

Mange danskere bruger helligdagene i påsken til at rejse væk fra det til tider kedelige danske påskevejr. Norwegian har lavet en liste over danskernes ti mest populære rejsemål i påsken, og London topper listen tæt fulgt af tre spanske soldestinationer – Malaga, Barcelona og Alicante. Det er de korte ture til europæiske rejsemål, der hitter på påskelisten.

London er en danskerfavorit året rundt. Byens store udbud af shopping, kultur og oplevelser gør, at den engelske hovedstad også indtager førstepladsen i påsken. Storbyferie er i det hele taget populært blandt danskerne i påsken, og destinationer som Barcelona, Rom, Berlin og Paris ligger også på Norwegians top 10-liste.

De sydeuropæiske rejsemål tiltrækker mange danskere i påsken – efter en lang og mørk dansk vinter. Her er det næsten solsikre Malaga i Sydspanien, der får en andenplads på listen, hvor en anden sydspansk soldestination, Alicante, får en fjerdeplads.

Danskernes efterspørgsel efter sydspansk varme og gastronomi i påsken betyder, at Norwegian kan flyve fra Billund, Aalborg og Kastrup til Malaga seks gange dagligt og Alicante fem gange dagligt. De eneste ikke-spanske soldestinationer, der når top 10-listen, er Budapest, Rom og den franske riviera ved Nice.

”Påske-listen viser, at danskerne i stor stil benytter sig af helligdagene i påsken til at få lidt D-vitaminer under fremmede himmelstrøg. Danskerne rejser ikke langt væk i påsken, men prioriterer i høj grad de europæiske destinationer, der tilbyder kulturoplevelser og lidt lunere temperaturer, end vi har udsigt til i Danmark”, siger kommunikationschef i Norwegian, Andreas Hjørnholm.


Danskernes ti mest populære rejsemål i påskedagene

  1. London
  2. Malaga
  3. Barcelona
  4. Alicante
  5. Rom
  6. Madrid
  7. Berlin
  8. Nice
  9. Budapest
  10. ParisPressekontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm, tlf. 61 91 11 16

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.