Gå til indhold
Hans-Jørgen Wibstad
Hans-Jørgen Wibstad

Pressemeddelelse -

Hans-Jørgen Wibstad udnævnt til ny finansdirektør i Norwegian

Hans-Jørgen Wibstad er blevet udnævnt til finansdirektør i Norwegian. Han tiltræder senest 1. juni 2022.

Jeg glæder mig til at byde Hans-Jørgen Wibstad velkommen til Norwegian og i koncernledelsen. Wibstad har lang erfaring indenfor finans og strategisk ledelse, og jeg er overbevist om, at selskabet vil drage stor nytte af hans solide baggrund og erfaring i tiden fremover, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

- Hans-Jørgen Wibstad kommer fra en stilling som finansdirektør i Multiconsult ASA. Han har mere end 20 års erfaring fra forskellige CFO- og lederroller indenfor industri, skibsbygning, shipping og offshore, blandt andet som finansdirektør i Kongsberg Gruppen. Han har også bred erfaring fra finansmarkederne og har arbejdet i corporate banking i flere år.

- Jeg er meget glad for at få denne mulighed. Norwegian er et markedsledende lavprisselskab med et stærkt brand og en loyal kundebase. Jeg glæder mig til at bruge mine evner og erfaring i en ny branche og at arbejde sammen med en stærk ledergruppe i Norwegian, når flybranchen vender tilbage til en mere normal hverdag, siger Hans-Jørgen Wibstad.

Wibstad er født i 1964 og er norsk statsborger. Han har en Master in Business Administration (MBA) fra University of Colorado Boulder i USA. Wibstad erstatter Geir Karlsen i rollen som finansdirektør. Karlsen varetager i dag både rollen som finansdirektør og koncernchef.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian