Open skies
Få vores nyheder på mail

Forfatteren Roald Dahl bliver Norwegians første britiske halehelt

Pressemeddelelse   •   Sep 13, 2016 13:40 CEST

Forfatteren Roald Dahl bliver Norwegians første britiske halehelt. Markeringen sker i forbindelse med forfatterens 100-års jubilæum, der starter i dag. Roald Dahl er verdenskendt for sine børnebøger ”Charlie og Chokoladefabrikken” og ”Matilda”.

”Lanceringen af vores første britiske halehelt er et resultat af vores tilstedeværelse og planer for videre ekspansion i Storbritannien. Roald Dahl har inspireret både voksne og børn i generationer, og det er en ære for os at få denne verdenskendte og folkekære forfatter på en af vores flyhaler”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Roald Dahl kommer på halen af en af selskabets nye Boeing 737-800-maskiner.

Norwegian flyver i dag mere end fire millioner britiske passagerer årligt til mere end 40 destinationer fra London Gatwick, Manchester, Edinburgh og Birmingham.

Store danske personligheder på Norwegians haleror

Norwegians halehelte er mennesker, der har udfordret det etablerede og inspireret andre. Mange store danske personligheder kan også findes på Norwegians haleror heriblandt H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og Karen Blixen. Senest hædrede flyselskabet den danske pianist og entertainer Victor Borge på en af selskabets splinternye 787 Dreamliner.

Om Roald Dahl

Roald Dahl blev født i Cardiff i 1916 af norske forældre. Han var forfatter og er særlig kendt for børnebøgerne ”Charlie og chokoladefabrikken” og ”Matilda”.

Pressekontakt

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.