Gå til indhold
Efter caribisk succes: Norwegian fortsætter mellem USA og Guadeloupe og Martinique

Pressemeddelelse -

Efter caribisk succes: Norwegian fortsætter mellem USA og Guadeloupe og Martinique

Norwegian forlænger rutetilbuddet mellem USA og de fransk-caribiske øer Guadeloupe og Martinique. Dermed kan rejsende også næste vinter kombinere en ferie på den amerikanske østkyst med en caribisk getaway.

Efter en succesfuld vinteroperation mellem USA og Caribien har Norwegian valgt at fortsætte rutetilbuddene ind i næste vinterprogram i stedet for at parkere flyene, som mange andre flyselskaber gør i en lavsæson. Dermed får passagerer, der besøger New York, Boston og Baltimore/Washington næste vinter, let adgang til at kombinere en storbyferie med sol og strand i Caribien.

”Vi er glade for fortsat at kunne tilbyde rejsende mulighed for at flyve mellem USA og Caribien næste vinter. Efterspørgslen har været rigtig god og både amerikanere, fastboende på øerne samt rejsende fra Europa har benyttet sig af ruterne,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Øger i USA
På grund af god efterspørgsel har Norwegian forlænget årets sæson til udgangen af april og starter næste sæsons ruter en måned tidligere.

Norwegian er det eneste flyselskab, der tilbyder gratis WiFi mellem USA og Caribien. Udover Guadeloupe og Martinique flyver selskabet også fra Skandinavien og London til caribiske Puerto Rico og fra København til St. Croix – en del af det tidligere Dansk Vestindien.

Med 38 direkte ruter mellem USA og Europa er Norwegian det ikke-amerikanske flyselskab, som tilbyder flest ruter ud af USA. Flyselskabet lancerede i sidste uge tre ny ruter mellem USA og Paris med opstart til sommer. 

Martinique og Guadeloupe tilhører den franske del af Caribien. Begge øer er fransk territorium og dermed en del af EU. Sproget er fransk og valutaen er euro. Øerne er betragtet som to af de smukkeste i området og har betydelig færre turister end andre øer i Caribien.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Emner


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Relateret materiale