Gå til indhold
London med sine mange ikoniske seværdigheder topper listen over danskernes favoritrejsemål i julen
London med sine mange ikoniske seværdigheder topper listen over danskernes favoritrejsemål i julen

Pressemeddelelse -

Danskerne yndlingsrejsemål til jul og nytår

Juleferien er bare nogle få dage væk, og i år er der mange, der vælger at fejre højtiden udenlands. Norwegian offentliggør nu listen over de ti mest populære rejsemål for danskere mellem jul og nytår. I top 3 finder vi klassiske jule- og vinterferiedestinationer som London, Malaga og Barcelona.

Mange danskere benytter helligdagene omkring jul og nytår til at tage et par dage fri og fejrer højtiden under fremmede himmelstrøg. Norwegian offentliggør her listen over danskernes ti mest populære udenlandske rejsemål i juledagene. At hele fire af de ti mest bestilte rejsemål findes i Spanien, viser, at Spanien også i år er en favoritdestination, som mange danskere gerne vender tilbage til hvert år. Samtidig er listen en blanding af sol-og-strand-destinationer og store byer som fx Paris, Budapest og Amsterdam, der tiltrækker mange besøgende.

- London er et populært rejsemål hele året rundt, og det gælder også til jul og nytår. Efter en flyvetur på blot én time, kan man opleve en international storby, som tilbyder det meste, og som har noget for alle, uanset alder og interesse. Spanien er også i år et hit blandt danskerne, og der er mange benytter feriedagene til at tage nogle dage under lidt varmere himmelstrøg, end det den danske vinter tilbyder. Vi glæder os til at byde vores passagerer velkommen ombord – uanset hvor turen går hen, siger Magnus Maursund, koncerndirektør for Network, Pricing and Optimisation i Norwegian.

Danskerne ti favoritter fra Københavns Lufthavn til jul og nytår med Norwegian:

  1. London, Storbritannien
  2. Malaga, Spanien
  3. Barcelona, Spanien
  4. Las Palmas, Spanien
  5. Alicante, Spanien
  6. Berlin, Tyskland
  7. Paris, Frankrig
  8. Budapest, Ungarn
  9. Amsterdam, Holland
  10. Rom, Italien

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian