Open skies
Få vores nyheder på mail

Amerikanske myndigheder vil give Norwegians EU-selskab flytilladelse

Pressemeddelelse   •   Apr 15, 2016 17:52 CEST

Norwegians irske datterselskab, Norwegian Air International, har fået en tentative amerikansk flytilladelse. Når den endelige godkende er klar, betyder det blandt andet, at Norwegian inden for kort tid kan lancere sin første rute mellem Irland og USA.

”Det er på høje tid, at det amerikanske transportministerium omsider foreslår at godkende ansøgningen om flyvetilladelse, som vi hele tiden har sagt, er i tråd med Open Skies-aftalen mellem Europa og USA. En endelig godkendelse betyder, at vi kan arbejde videre med at realisere selskabets strategi og fortsætte den internationale vækst, hvilket indebærer at skabe nye arbejdspladser og sikre de eksisterende”, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian startede langdistanceflyvninger i 2013 med nye, brændstofeffektive og mere miljøvenlige Boeing 787 Dreamlinere. Selskabet har nu fire langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok.

Kontakt for pressen:
Kommunikationsdirektør Anne-Sissel Skånvik: tlf. +47 97 55 43 44
Kommunikationschef Lasse Sandaker-Nielsen: tlf. +47 45 45 60 12

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har 102 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.