Gå til indhold
940.000 passagerer fløj med Norwegian i marts

Pressemeddelelse -

940.000 passagerer fløj med Norwegian i marts

Norwegians trafiktal for marts viser en positiv udvikling med vækst i antallet af passagerer og en belægningsgrad på mere end 80 procent. Den senere tid har selskabet genåbnet flere baser og direkte ruter i Europa og fortsætter med at øge kapaciteten frem mod sommer.

- Vi er særligt glade for belægningsgraden holder sig over 80 procent, selvom vi har indsat væsentlig mere kapacitet i marts. Bookingtallene viser en virkelig god udvikling i løbet af perioden, og vi er glade for at se, at den opadgående tendens i markedet fortsætter. I påsken er der høj aktivitet og mange fulde fly. Henimod sommeren genåbner og introducerer vi nye rejsemål, og vores kunder kan vælge mellem næsten 280 ruter i Europa, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 940.149 passagerer i marts mod 71.399 i marts 2021. Belægningsgraden var på 80,3 procent. Kapaciteten (ASK) var 1485 millioner sædekilometer, mens den faktisk passagertrafik (RPK) var på 1193 millioner sædekilometer. I marts havde Norwegian i gennemsnit 48 fly i drift, og 99,4 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 90,1 procent. 

I sommerprogrammet er der planlagt næsten 280 ruter til populære destinationer i Europa, og Norwegian vil have omkring 70 fly i drift. I denne uge fjernede selskabet kravet om brug af mundbind ombord på alle flyvninger.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian