Gå til indhold
640.000 passagerer fløj med Norwegian i februar

Pressemeddelelse -

640.000 passagerer fløj med Norwegian i februar

Norwegians trafiktal for februar viser, at antallet af passagerer har holdt sig stabilt i året anden måned. 640.000 passagerer fløj med selskabet, og belægningsgraden var på mere end 81 procent. I februar nåede billetsalget det højeste niveau siden pandemiens udbrud i marts 2020.

I februar fjernede Norge og mange andre europæiske lande indrejseregler og andre tiltag og restriktioner forbundet med pandemien.

- Februar er normalt en måned med lavere rejseaktivitet, men alligevel holder antallet af rejsende sig stabilt i forhold til januar. Vi er særligt glade for, at vores belægning er på mere end 81 procent. Da samfundet genåbnede, mærkede vi umiddelbart en øget efterspørgsel efter flyrejser. Vi kommer til at have et omfattende sommerprogram i år for at imødekomme efterspørgslen fra de mange, der vil ud at rejse, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 643.089 passagerer i februar mod 61374 i februar 2021. Belægningsgraden var på 81,3 procent. Kapaciteten (ASK) var 1089 millioner sædekilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var 885 millioner sædekilometer. I februar havde Norwegian i gennemsnit 44 fly i drift, og 99,8 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 87,8 procent.

I sommerprogrammet er der planlagt 280 ruter til 38 destinationer, og Norwegian planlægger at have cirka 70 fly i drift. Bookingtallene for sommeren er positive, men luftfart generelt påvirkes af usikkerheden i Europa, uroen på finansmarkederne og høje oliepriser.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian