Gå til indhold
Brandenburger Tor hvor kampene kan opleves sammen med op til 200.000 andre fans. FOTO: Kulturprojekte Berlin GmbH
Brandenburger Tor hvor kampene kan opleves sammen med op til 200.000 andre fans. FOTO: Kulturprojekte Berlin GmbH

Nyhed -

Oplev EM i Tyskland – også uden billet

For 32 år siden blev Danmark europamestre i fodbold, og nu har det danske herrelandshold chancen for at lykkes med det igen. Det hele udspiller sig i Tyskland, og værtslandet har stort set allerede meldt udsolgt på tribunerne. Heldigvis er stadig masser af EM-oplevelser at hente, hvis man begiver sig til storbyerne Berlin og München.

EM-kampene er næsten udsolgt, og hvis du ikke når at skaffe billet, er der stadig en række gode grunde til at rejse til Tyskland for at opleve EM-stemningen. Ud over de store fejringer, der foregår efter kampene med flere millioner fodboldfans, er der mulighed for at følge med i udendørs visninger i alle større byer i Tyskland. I Berlin omdannes pladsen omkring Brandenburger Tor til en kæmpe fanzone, og selve byporten omdannes til verdens største fodboldmål. Fodboldmålet vil også blive brugt som en skærm, hvor kampene kan opleves sammen med op til 200.000 andre fans.

"Under EM i fodbold flyver vi fans fra Danmark til Berlin og München. Begge byer vil have en række arrangementer og visninger, der er skabt specielt til EURO 2024, så hvis du elsker fodbold, og alle de festligheder, der følger med, kan det anbefales at tage turen til Tyskland og støtte det danske landshold – også selvom det foregår udenfor stadion,” siger Magnus Thome Maursund, Chief Commercial Officer hos Norwegian.

Ambitionen med Euro 2024 i Tyskland er at forene så mange europæiske nationer og fans som muligt. Værtslandet fokuserer især på at skabe en oplevelse, der rækker langt ud over de "få" fodboldfans, der har formået at få billetter til kampene.

"Vi glæder os til at skabe en festmåned for hele fodboldverdenen og lover, at det bliver et besøg i Tyskland, som du ikke vil glemme lige foreløbig. Logoet for EURO 2024 bærer farverne fra alle UEFA-medlemmer, herunder Danmark, Norge, Sverige og Finland, og det skal symbolisere, at alle er velkomne til denne fest," siger Maximilian Geis, kommunikationschef ved EURO 2024.

Her kan du se, hvad der sker i storbyerne under EM i Tyskland:

Berlin:

1. Brandenburger Tor: Brandenburger Tor omdannes til en stor fanzone med fodboldaktiviteter og kampvisninger.

2. Platz der Republik: Pladsen foran den tyske rigsdag vil blive omdannet til en mini-kopi af det olympiske stadion med en visning af alle EM-kampe, koncerter og andre begivenheder.

3. Pride House Berlin: Poststadionet i Moabit vil blive omdannet til et separat "Pride-hus" med visninger af alle kampe. Der vil også være en række arrangementer, koncerter og udstillinger i løbet af EM.

München:

1. Den olympiske park: Hele den olympiske park vil blive omdannet til et stort EM-festområde. Her vil der være en række forskellige oplevelser, aktiviteter, koncerter, barer og kampvisninger.

2. Marienplatz: På pladsen midt i Münchens centrum vil der være en række pop-up visninger, koncerter, freestyle fodboldopvisninger og anden underholdning. Der vil også være kampvisninger på diverse restauranter og barer.

Afgange til Berlin og München flere gange om ugen

Norwegian har flere ugentlige afgange fra Københavns Lufthavn til de tyske storbyer fra uge 24-28. Der er ni afgange om ugen til Berlin med en daglig afgang fra mandag til onsdag og to afgange torsdag, fredag og søndag. Der er tre ugentlige afgange til München fordelt over tirsdag, torsdag og søndag.

Emner

Kategorier

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian