Gå til indhold
Norwegian viderefører Aalborg-Alicante i vinterhalvåret

Nyhed -

Norwegian viderefører Aalborg-Alicante i vinterhalvåret

Efter stor succes har Norwegian valgt at videreføre ruten mellem Aalborg og Alicante ind i den kommende vintersæson. Selskabet vil fortsætte med at operere ruten med en ugentlig afgang.

I det kommende vinterhalvår får sol- og varmehungrende nordjyder endnu flere muligheder for at flyve med Norwegian til det sydlige Spanien. Efter stor succes har Norwegian således valgt at videreføre sin Alicante-rute fra Aalborg Lufthavn.

”Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel på vores spanske ruter fra Aalborg. Over en længere periode har vi på ruterne til Alicante, Malaga og Mallorca oplevet, at over 90 procent af sæderne har været booket. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne annoncere, at nordjyske rejsende nu får mulighed for at komme ned til sol og varmere himmelstrøg i Alicante til vinter”, siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

”Siden vi startede op i Danmark, har Aalborg været en vigtig del af operationen, og vi mærker, at nordjyderne stor sætter pris på vores billige billetter til spændende destinationer. Vi er godt fyldt op over hele rutenettet fra Aalborg, og på ruten til København ser vi eksempelvis, at mange forretningsrejsende vælger vores produkt med splinternye fly med gratis WiFi”, siger Ramdahl.

”Vi er glade for, at Norwegian udvider deres trafik ud af Aalborg Lufthavn. Vi har fra vores passagerer oplevet en kraftig stigende interesse for spanske rejsemål, og derfor er nyheden om, at Norwegians rute til Alicante nu bliver en helårsrute, meget velkommen”, siger Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn.

Flere vinterruter

Udover Alicante tilbyder Norwegian også Aalborg-flyvninger til Malaga, og i år øger selskabet fra en til to ugentlige afgange til den spanske solkyst. Også ruten mellem Aalborg og London opererer Norwegian i det kommende vinterhalvår.

Fakta om Aalborg-Alicante

Norwegian vil i vinterprogrammet 2016/17 videreføre ruten mellem Aalborg og Alicante. Ruren vil opereres med en ugentlig afgang (lørdag). Billetter ligger til salg på www.norwegian.com.

Pressehenvendelser

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian