Gå til indhold
Norwegian øger på Berlin fra København

Nyhed -

Norwegian øger på Berlin fra København

Norwegian fortsætter med at tilbyde de forretningsrejsende et endnu mere attraktivt produkt. Selskabet opjusterer nu kapaciteten på ruten mellem København og Berlin, hvor Norwegian vil have to daglige afgange tilpasset businesssegmentet.

Norwegian vil have afgang fra Københavns Lufthavn kl. 07.25 med ankomst til Berlin kl. 08.25. Hjemrejse fra Schönefeld vil være kl. 18.00.

Norwegians danske salgschef Frank Nordbjerg er glad for, at selskabet nu kan tilbyde sine forretningskunder et stærkt produkt til Berlin:

”De forretningsrejsende er efter Air Berlins exit efterladt uden reelle alternativer, når det gælder rejsemuligheder til Berlin. Vi kan se, at der er mange danske virksomheder for hvem, ruten er meget vigtigt, hvorfor vi nu vælger at indsætte mere kapacitet her. Med en tidlig morgenafgang fra København og en sen hjemtur fra Berlin, tilbyder vi de forretningsrejsende attraktive muligheder og større fleksibilitet i forbindelse med mødeaktivitet i Berlin. Generelt ser vi en stigning i antallet af forretningsrejsende hos os, og dette er endnu et tiltag for at tilbyde dem et produkt, hvor de enkelt, smidigt og komfortabelt kommer frem og tilbage fra A til B”, siger Frank Nordbjerg.

Billetter er til salg i dag og den nye tidstabel vil træde i kraft fra 1. februar 2018.

For mere information:

Kommunikationschef, Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Emner

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian