Gå til indhold
Norwegian modtager to priser til Grand Travel Awards i Oslo

Nyhed -

Norwegian modtager to priser til Grand Travel Awards i Oslo

Norwegian er blevet kåret som Årets indenrigsflyselskab og Årets europæiske flyselskab ved den norske Grand Travel Awards. Det er rejsebranchen, der stemmer og kårer sine favoritter.

Tusind tak til alle, der har stemt på os. Det er en ære at modtage disse priser på vegne af alle Norwegians medarbejdere. Jeg er stolt af at være en del af et team, som hver dag arbejder utrætteligt for at levere gode oplevelser lige fra bookingen af rejsen til ankomst. Vi er godt rustet til fremtiden med høj punktlighed, stor tilfredshed med vores kundeservice og et stadig voksende tilbud af spændende og populære destinationer,” siger Ståle Zahl, salgsdirektør for erhvervsmarkedet i Norwegian.

Årets indenrigsflyselskab og Årets europæiske flyselskab
Grand Travel Awards blev afholdt for 29. gang og er en af de mest prestigefyldte begivenheder i den norske rejsebranche. Det er de ansatte i rejsebureauerne, der har stemt på Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskab og er et af Europas førende lavprisselskaber med over 4.700 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa og opererer fra baser i hele Norden og andre steder i Europa. Siden lanceringen i 2002 har Norwegian budt omkring 340 millioner passagerer velkommen om bord.

Ciriums* luftfartsstatistik for 2023 viste for nylig, at Norwegian var det mest punktlige flyselskab i Norden og blandt de bedste i hele Europa.

Norwegian har som mål at reducere CO2-udslippet med 45 procent inden 2030. For at opnå dette fornyer selskabet sin flåde, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genanvender affald og bruger ny vejr- og vinddatateknologi til at gøre flyvningerne mere effektive og spare brændstof.


Kilder:
Grand Travel Awards
/Travel News
*Cirium


Emner

Kategorier

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian