Gå til indhold
Norwegian modtager pris for Favorite Budget Airline ved amerikanske Trazee Awards

Nyhed -

Norwegian modtager pris for Favorite Budget Airline ved amerikanske Trazee Awards

Prishøsten fortsætter hos Norwegian, der allerede har modtaget en række priser i 2018. Flyselskabet er netop blevet udnævnt til ”Favorite Budget Airline” ved det prestigefyldte amerikanske Trazee Awards, som rejsemagasinet Global Travel Magazine afholder. Det er magasinets læsere, der især tilhører den yngre generation, der har stemt. Det er blevet offentliggjort i magasinets juli-udgave.

- Tillykke til Norwegian med sejren ved Trazee Awards 2018. Norwegians imponerende ekspansion, fornuftige priser og kvalitetsprodukt er imponerende, og det er tydeligt, at vores læsere lægger mærke til det og også vil gøre det fremover, siger Francis X. Gallagher, administrerende direktør hos FXExpress Publications, Inc., der udgiver Global Travel Magazine.

Norwegian begyndte at flyve til USA i 2013. I dag har selskabet mere end 60 direkte ruter mellem USA og Europa, hvilket er flere end noget andet europæisk flyselskab. I den kommende tid åbner selskabet en række nye ruter mellem Nordamerika og Europa: Madrid-Los Angeles (15. juli), Madrid-New York/JFK (17. juli), Madrid-Fort Lauderdale (30. oktober), Stockholm-Orlando (30. oktober),London-Tampa (31. oktober), Rom-Fort Lauderdale (31. oktober)og Dublin-Hamilton/Toronto (31. marts 2019). Dertil kommer annoncerede ruter mellem Canada, USA og Fransk Guyana og Caribien.

Emner

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian