Gå til indhold
Norwegian mærker stigende efterspørgsel til Manchester efter Højlund-ankomst

Nyhed -

Norwegian mærker stigende efterspørgsel til Manchester efter Højlund-ankomst

Kan en dansk fodboldspiller få flybookingerne til at stige? Ja, hvis man spørger Norwegian. For siden ankomsten af landsholdsspiller Rasmus Højlund til Manchester, er danskernes søgninger hertil steget markant.

For godt tre måneder siden annoncerede Manchester United købet af landsholdsangriberen Rasmus Højlund. Og danskerne kigger med interesse på at komme over at opleve målmaskinen samt landsholdskollegaen Christian Eriksen på legendariske Old Trafford. Det fortæller Norwegian, der har kigget på efterspørgslen på flybilletter til Manchester.

”Vi har kunnet mærke meget stor efterspørgsel på billetter til Manchester. Faktisk er salget steget med hele 45 procent på ruten, efter at Rasmus Højlund blev annonceret som ny United-spiller. Det er meget markant og vidner om hans store popularitet,” siger Johan Bisgaard Larsen, Vice President of Sales and Distribution hos Norwegian.

Det er særligt omkring Manchester Uniteds hjemmekampe, at Norwegian kan se en stigning i søgninger og salg:

”Vi har kunne se en trend i stigende interesse for flybilletter, når Manchester United spiller på hjemmebane. Så man kan roligt tale om en Højlund-effekt på ruten i de weekender. Størst interesse har vi set i forbindelse med Champions League-kampen mod FCK senere i oktober, hvor der allerede er udsolgt. Vi ønsker rigtig god tur til de rejsende, som virkelig får fuld valuta på dansker-kontoen i Manchester,” siger Johan Bisgaard Larsen.

Norwegian flyver direkte mellem København og Manchester tre gange ugentligt – fredag, søndag og mandag.

Emner

Kontakt

Sara Westphal Emborg Neergaard

Sara Westphal Emborg Neergaard

Pressekontakt Director of Communications and Public Affairs Denmark +4522228577
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian er et af Nordens største flyselskaber og et af Europas førende lavprisselskaber med omkring 4500 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa.

Siden opstarten i 2002 har mere end 300 millioner passagerer fløjet med Norwegian. Norwegians ambition har altid været at tilbyde flybilletter til gode priser og sikre passagerer mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian er en drivkraft bag bæredygtige løsninger og grøn omstilling i luftfarten. Selskabet har som mål at reducere sit CO2-udslip med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåden, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genvinder affald og bruger vejr- og vinddata for mere effektive flyvninger, som sparer brændstof. Norwegian ønsker at være det mest bæredygtige valg for passagererne.

Norwegian