Gå til indhold
Norwegian lancerer nye ”Dreamliner”-uniformer designet af Moods of Norway

Nyhed -

Norwegian lancerer nye ”Dreamliner”-uniformer designet af Moods of Norway

Den 30. maj starter Norwegians nye langdistanceruter. Moods of Norway har designet uniformerne til Norwegians kabineansatte og piloter på ruterne til New York, Bangkok og Ft. Lauderdale.

”Vi er meget tilfredse med de flotte uniformer, som Moods of Norway har designet  til piloterne og de kabineansatte på vores langdistanceflyvninger. Designet er flot og moderne, og jeg ser virkelig frem til, at vi får vist dem frem på vores langdistanceflyvninger næste uge. Moods of Norway har, i lighed med os, satset i et internationalt marked, og vi ser begge betydningen af at kunne profilere os på en måde, som måske skiller sig lidt ud, også internationalt,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Det er en stor ære at få lov til at sætte vores præg på Norwegians nye, internationale satsning med vores ’happy clothes for happy crew’. Gennem designet ønsker vi at tilføre stil og samtidig noget af det karakteristiske, glade Moods of Norway-design med detaljer og farver,” siger Simen Staalnacke og Peder Børresen, designere og grundlæggere af Moods of Norway.

Uniformerne er designet i tråd med interiøret i Norwegians nye Boeing 787 Dreamliner, som skal bruges på langdistanceruterne. Tanken bag designet har været  at lave elegante og mere spændende uniformer end de traditionelle uniformer, vi ser i luften i dag. Marineblå går igen som hovedfarve gennem hele kollektionen med indslag af Moods of Norways karakteristiske røde og hvide detaljer baseret på Norwegians farver samt lyseblå nuancer lånt fra Dreamlinerens interiør. Damekollektionen  har elegante nederdele og kappe-jakker. Foret i jakker, nederdele og trench coat er dekoreret med illustrationer, som henter inspiration fra Stryn, hjemsted for Moods of Norway. Uniformerne har flere sjove detaljer som ordene ’kaffe’ og ’te’ på jakkeærmerne, ’come fly with me’ broderet på indersiden af jakkekraven samt tjeklister på strømperne og indersiden af buskerne. På strømperne opfordres der til følgende: ’Remember toothbrush, be on time, buckle up, know your exits, enjoy the flight, have fun.’

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian