Gå til indhold
Norwegian indgår samarbejde med norske BagID om digitalt bagagemærke

Nyhed -

Norwegian indgår samarbejde med norske BagID om digitalt bagagemærke

Med det digitale bagagemærke fra BagID monteret på kufferten kan man tjekke sin bagage ind hjemmefra og dermed undgå kø og berøring i lufthavnen. Via GPS kan den rejsende også se, hvor bagagen til hver tid befinder sig.

Med bagID GO kan passagerer tjekke bagagen ind hjemmefra - før rejsen starter. Det digitale bagagemærke genbruges og fungerer som egen check-in automat, hvilket betyder, at rejsende ikke længere behøver at printe bagagemærke til hver enkelt rejse. BagID GO bidrager til at nedbringe anvendelse af engangsbagagemærker, der består af papir og silikone. Via GPS kan de rejsende også til hver tid følge med i, hvor bagagen befinder sig.

Vi er altid på udkig efter innovative løsninger, der kan gøre det enklere for vores kunder at rejse. Denne nyvinding er smart og spændende, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder at kunne checke bagagen ind hjemmefra. Vi er imponerede over det stykke arbejde, som selskabet har gjort og ser frem mod det videre samarbejde, siger Tor-Arne Fosser, koncerndirektør for produktudvikling og digitalisering i Norwegian.

Samarbejdsaftalen er vigtig for den norske iværksættervirksomhed, og hos BagID er man optimistisk for den videre udvikling.

For BagID AS udgør dette klart et gennembrug i markedet for flypassagerer. Norwegian er en stor og vigtig spiller i det skandinaviske flymarked. Samarbejdet løfter virksomheden, vi er nu en international aktør med styrket lønsomhed, og vi får en solid platform for yderligere vækst, siger Jan Vidar Nalbant, grundlægger og daglig leder i BagID.

Fakta om bagID GO

  • Et digitalt bagagemærke, som lader rejsende checke bagagen ind via mobiltelefonen. Den rejsende kan ankomme til lufthavnen med allerede indchecket bagage og dermed gå direkte forbi check-in skranken.
  • Lader rejsende spore bagagen via GPS på telefonen. Rejsende vil modtage en notifikation om, at bagagen er ankommet sammen med dem. Skulle bagagen være endt et andet sted, kan man nemt se, hvor i verden den finder sig i mobil-appen.
  • Når de rejsende selv checker bagagen ind, reduceres kødannelse ved check-in skrankerne, og der bliver færre fælles kontaktfalder i lufthavnen.
  • bagID GO modtager information om flyrejsen fra Norwegian og viser en stregkode i displayet. Denne stregkode anvendes på samme måde som de tradionelle stregkoder på papir.
  • Løsningen er kun afhængig af strøm med check-in. Hvis den løber tør for strøm under rejsen, vises stregkoden fortsat i displayet, sådan at bagagen kan identificeres.
  • bagID GO er udviklet i tæt samarbejde med flyselskaber og lufthavne, og er lavet sådan at den tåler stød, regn og hårdhændet bagagehåndtering.
  • bagID GO kan købes på BagID’s hjemmesider.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian