Gå til indhold
​Norwegian fortsætter med at flyve til populære destinationer i Italien, Spanien, USA og Thailand

Nyhed -

​Norwegian fortsætter med at flyve til populære destinationer i Italien, Spanien, USA og Thailand

Ændringen af basestrukturen, som Norwegian offentliggjorde onsdag aften, vil få lille eller ingen betydning for kundernes rejseplaner. Norwegian fortsætter med at tilbyde flyvninger til populære feriedestinationer som Las Palmas, Mallorca og Thailand. 

For at forbedre rentabiliteten vil Norwegian afvikle nogle af mandskabsbaserne i Spanien, Italien og USA. Ændringerne betyder, at 4 ud af flyselskabets i alt 500 sommerruter lukker: Rom-Gøteborg, Rom-Tenerife, Rom-Reykjavik og Rom-Tel Aviv. For nedenstående ruter ændres antallet af ugentlige afgange:

  • Palma de Mallorca – København: fra 14 – 13 ugentlige afgange
  • Palma de Mallorca – Oslo: fra 9 – 8 ugentlige afgange
  • Palma de Mallorca – Dusseldorf: fra 9 – 7 ugentlige afgange
  • Palma de Mallorca – Helsinki: fra 7 – 6 ugentlige afgange
  • Rome – Helsinki: fra 6 – 4 ugentlige afgange
  • Tenerife Nord – Madrid: fra 9 – 7 ugentlige afgange

Kunder, der bliver berørt af disse ændringer, vil blive tilbudt at rejse på et andet tidspunkt.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian