Gå til indhold
Norwegian fejrer passager nummer 750.000 i Billund

Nyhed -

Norwegian fejrer passager nummer 750.000 i Billund

I dag kunne Norwegian byde passager nummer 750.000 velkommen om bord på selskabets flyvninger til og fra Billund siden opstarten i den jyske lufthavn.

Der var stor festivitas ved gate 12 i Billund Lufthavn til eftermiddag, da Norwegian kunne overraske passager nummer 750.000 siden opstarten i lufthavnen. Den heldige passager blev belønnet med to fribilletter, mens resten af passagererne blev budt på kage og lidt godt at drikke inden afgangen, der lettede lidt før kl. 15.

Udover Oslo-ruten flyver Norwegian også direkte til Barcelona og Alicante fra Billund.

”Norwegian er rigtig glade for at fejre passager nummer 750.000 siden vores opstart i Billund. Hver eneste uge flyver mange tusind danskere med os fra lufthavnen til både Spanien og Norge. Vi vil fortsætte med at tilbyde vores rejsende fra Jylland og Fyn et godt rutetilbud kombineret med lave priser. Det kan vi se, bliver værdsat,” siger Daniel Kirchhoff, informationschef for Norwegian i Danmark.

”På vores ruter fra både Barcelona og Oslo ser vi, at mange udenlandske turister vælger at tage turen til Billund for at opleve byens og nærområdets attraktioner. Turisme er en økonomisk vækstmotor, som skaber lokale arbejdspladser, og vi er glade for at bidrage til at skabe vækst i og omkring Billund”, siger Daniel Kirchhoff

”I Billund Lufthavn er vi glade og stolte over at Norwegian i dag kan markere 750.000 rejsende til og fra lufthavnen. Norwegians ruter fra Billund Lufthavn gør det let og hurtigt for jyder og fynboer at komme direkte ud i verden, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde” siger Jesper Klausholm, Marketingchef i Billund Lufthavn

Den heldige passager nummer 750.000 blev Thomas Holm. Hanskulle til Oslo på ferie med sin kone og lille datter. Thomas vandt to billetter til en valgfri Norwegian-destination fra Billund.

Fakta om Norwegians Billund-ruter

Billund-Oslo: Syv ugentlige afgange

Billund-Barcelona: To ugentlige afgange

Billund-Alicante: En ugentlig afgang


Pressekontakt:

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67 eller daniel.kirchhoff@norwegian.com

Emner

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian