Gå til indhold
Her skal danskerne hen på sommerferie

Nyhed -

Her skal danskerne hen på sommerferie

Sommerferien er enten startet eller nærmer sig med hastige skridt for mange danskere. Det betyder for mange en flyvetur til en af Europas mest populære rejsemål. Norwegian har lavet en top-10-liste over danskernes favoritdestinationer i år, hvor en storby og to solsikre destinationer topper.

Siden 2008 har Norwegian fløjet danske passagerer til deres favoritdestinationer i Europa. Og sommeren 2023 bliver ingen undtagelse. For mange danskere er sommerferien netop startet eller er lige op over, og det betyder pakkede kufferter og en rejse til en af Europas spændende destinationer med Norwegians fly fra København, Aalborg eller Billund.

Norwegian har lavet en oversigt over deres mest populære rejsemål fra Danmark og her topper en storby samt to solsikre destinationer. Således skal flest danskere med Norwegian til London efterfulgt af Malaga og Barcelona. På de næste pladser kommer Nice, Rom og Mallorca.

”Vi kan se, at mange danskere sætter kursen mod nogle af Europas mest besøgte rejsemål til sommer. London, Malaga og Barcelona er nogle af vores populæreste ruter fra hele Norden, så her adskiller danskerne sig ikke fra sine nordiske naboer. Vi mærker større interesse for at rejse, og derfor tilbyder vi endnu flere ruter og flere afgange end sidste sommer. Vi glæder os til at byde en masse ferieparate passagerer velkommen om bord på vores fly, siger Magnus Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Norwegian flyver direkte til 60 destinationer fra Københavns Lufthavn. Rejsende fra Aalborg og Billund kan via København få adgang til alle Norwegians destinationer.

Her er top-10-listen over de populæreste Norwegian-ruter fra Danmark i sommeren 2023

  1. London
  2. Malaga
  3. Barcelona
  4. Nice
  5. Rom
  6. Mallorca
  7. Alicante
  8. Prag
  9. Amsterdam
  10. Berlin

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian