Gå til indhold
Gode nyheder til golfspillere – tag golfkøllerne med gratis på flyet

Nyhed -

Gode nyheder til golfspillere – tag golfkøllerne med gratis på flyet

Flyselskabet Norwegian starter nu en ny kampagne for at lokke golfspillere ombord på selskabets fly til Spanien. Hvis man bestiller sin billet inden 31. oktober, kan man tage sin golftaske med gratis til en af Norwegians mange spanske golf-venlige destinationer.

”Vi oplever, at flere og flere golfspillere flyver med os på golfferien. Derfor er jeg glad for, at vi kan tilbyde dem at tage golftasken med uden at skulle betale ekstra. Sydspanien, Kanarie-øerne og Mallorca er glimrende golfdestinationer med rigtige gode baner. Vi glæder os til at byde alle – uanset golfhandicap – velkommen ombord på vores moderne, komfortable fly med gratis wifi, ” siger Johan Bisgaard Larsen, der er marketingchef i Norwegian.

Om golf-kampagnen
Kampagnen gælder internet-bookinger indtil 31. oktober i perioden 1. november til og med 23. marts, hvis man indtaster koden FREEGOLF. Dermed sparer man op mod 350 kroner.

Tilbuddet gælder de spanske golfdestinationer, som Norwegian flyver til fra Aalborg og Københavns Lufthavn. Fra Aalborg Lufthavn er det Malaga og Las Palmas. Fra Københavns Lufthavn er det Malaga, Alicante, Palma de Mallorca, Las Palmas og Tenerife.

Medie-kontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. 6191 1116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian