Gå til indhold

Nyhed -

Fem gode steder at se EM-bold i udlandet

Fra den 8. juni til den 1. juli vil EM-feberen rase i hele Europa. Hvis du er på ferie under slutrunden, men ikke vil gå glip af kampene fra Polen og Ukraine, skal du ikke fortvivle. Norwegian giver her fem gode forslag til, hvor du kan se fodbold skulder mod skulder med dine europæiske naboer.


Warszawa, Polen
Værtsnationen Polen spiller alle sine puljekampe på hjemmebanen på det nationale stadion i Warszawa. Har du ikke billetter til opgørene, så besøg i stedet den kæmpemæssige UEFA Fan Zone, der bliver sat op midt i byen. Ud over officielle souvenir-shops, underholdning og et utal af madsteder, byder Warszawas 120.000 m2 store Fan Zone på seks storskærme, hvor du sammen med fans fra hele verden kan se samtlige kampe fra mesterskaberne.

Plac Defilad, Warszawa
www.uefaeuro2012.um.warszawa.pl


Amsterdam, Holland
Holland har nogle af Europas mest dedikerede fodboldfans, og de orange farver vil uden tvivl fylde gaderne i landets hovedstad. Et godt sted at opleve fodbold på hollandsk er i en af de mange barer og berømte coffeeshops, der stort set alle sammen viser kampene på storskærme. Holland tørner sammen med Danmark den 9. juni, og hvis du er bange for at være eneste dansker blandt hollændere, så besøg den australske(!) sportsbar, Coco's Outback. Ud over kænguru-burgere og tasmanske øl byder baren på adskillige tv-skærme både indendørs og ude på terrassen.

Coco’s Outback
Thorbeckeplein 8-12
1017 CS Amsterdam
www.cocosoutback.com


Berlin, Tyskland
Danmark slog som bekendt Tyskland i EM-finalen i 1992, og 17. juni vil mange tyskere have revanche, når de to hold mødes igen. Der er utallige steder at opleve EM i Berlin, men det største arrangement finder sted på den såkaldte Fan-mil, der strækker sig fra Brandenburger Tor og ned ad Strasse des 17. Juni. Orker du ikke 100.000 råbende tyskere, så kig ind i gården hos kulturhuset Kulturbrauerei i det populære Prenzlauer Berg-kvarter. Her vises alle kampe gratis på en på en 24 kvadratmeter LED-skærm, og du kan købe både grillmad og kolde fadøl til at forøge din fodboldglæde. (Der kræves indgang på 3 EUR for alle Tysklands kampe samt finalen).

KulturBrauerei
Schönhauser Allee 36
10435 Berlin - Prenzlauer Berg
www.kulturbrauerei.de


Madrid, Spanien
Spanien er forsvarende europamestre, og forventningerne i landets hovedstad er tårnhøje. Der vil være folkelige storskærmsvisninger på Puerta del Sol  og på Plaza Mayor. Fodboldsejre bliver fejret ved springvandet på Plaza de Cibeles, men det kan også anbefales at se kampene på lokale barer sammen med de gamle mænd, mens du indtager cañas og pipas (solsikkekerner). Baren Bodegas Rivas i Malasaña distiktet er særlig god for en ægte spansk fodboldoplevelse.

Calle de la Palma, 61
28015 Madrid
www.callelapalma.com/comercios/bodegas-rivas


London, England
I England hører fodbold og pubs sammen, og britiske fans er berygtet for deres altopslugende kærlighed til sporten. Kig indenfor i en hvilken som helst pub i London, og du kan være næsten sikker på, at der serveres fodbold på storskærm sammen med litervis af Guinness. Vil du selv prøve kræfter med den lille runde, så skal du tage til Bar Kick i Østlondon, der er kendt for sine elleve bordfodboldborde i fineste franske kvalitet. Bar Kick viser samtlige kampe, og i pauserne har du så mulighed for at tage revanche på bordfoldboldbanen, hvis ikke det skulle lykkedes Olsens drenge at gå videre til finalerne.

Bar Kick
127 Shoreditch High Street
London. E1 6JE
www.cafekick.co.uk 
 

Norwegian flyver direkte fra København til Warszawa, Amsterdam, Berlin, Madrid og London under hele EM-slutrunden. Enkeltbilletter fra 249 DKK inklusive skatter og afgifter.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian