Gå til indhold
Danskernes mest populære rejsemål i påskeferien

Nyhed -

Danskernes mest populære rejsemål i påskeferien

Foråret nærmer sig, og påsken er lige om hjørnet. Mange benytter muligheden for at kunne komme ud at rejse, og bookingmønstrene hos Norwegian viser, at det især er storbyture og solferier, der trækker i danskerne. London og Malaga topper igen i år listen over de mest populære rejsedestinationer i påskeferien fra København, mens der også er blevet plads til et par overraskelser.

Der er stor interesse blandt danskerne for at komme ud at rejse i løbet af foråret. Påsken er med tre helligdage en oplagt mulighed for mange for at komme ud at rejse ud en hel uge eller bare en forlænget weekend.

Mens de to mest populære destinationer i påsken London og Malaga, ligesom i 2022, også i 2023 topper listen, er der i år to nordiske destinationer, der kommer i top-10. Stockholm kommer ind på listen som den tredje mest populære destination, mens den finske hovedstad Helsinki kommer ind som nummer syv på listen over de mest populære destinationer med Norwegian fra Københavns Lufthavn.

– I denne påske er billedet i Danmark mere blandet, end vi har set tidligere. Også i år er det de sydeuropæiske byer og rejsemål på varmere breddegrader, som tiltrækker vores rejsende, men der er også blevet plads til to af de nordiske storbyer, Stockholm og Helsinki, der begge har et stort udvalg af kultur, aktiviteter og shopping. Vi er glade for at kunne tilbyde rejsemål til alle rejsende, uanset hvilken type ferie man ønsker sig, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Listen over de ti mest populære destinationer fra Københavns Lufthavn med Norwegian ser sådan ud:

  • London
  • Malaga
  • Stockholm
  • Nice
  • Rom
  • Barcelona
  • Palma de Mallorca
  • Helsinki
  • Alicante
  • Berlin

Den 26. marts starter Norwegians sommertrafikprogram, der i alt har mere end 300 ruter til 110 destinationer til salg.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian