Gå til indhold
Danskerne rejser til Spanien i vinterferien

Nyhed -

Danskerne rejser til Spanien i vinterferien

Om et par uger begynder vinterferien i Danmark, og mens mange forbinder vinterferien med en skiferie i Norge, Sverige eller Alperne, så er det Spanien, der løber med førstepladsen blandt mest bookede destinationer i vinterferien 2024.

Danskerne foretrækker varmere temperaturer, strand og spansk mad, når de om et par uger rejser på vinterferie. Norwegian har lavet en liste over de meste bookede destinationer i vinterferien ud af København, og her snupper spanske destinationer både 1., 3., 4., og 5. pladsen. På 2. pladsen ligger storbyfavoritten London.

"Spanien er fortsat et yndet rejsemål, som mange vender tilbage til år efter år, og derfor tilbyder vi rigtig mange afgange til spanske destinationer. Men vi ser også, at storbyerne i Europa tiltrækker rejsende, som gerne vil kombinere byliv med kultur og natteliv. Vores store og varierede rutenet tilbyder noget for enhver smag, og vi er glade for, at flere og flere vælger Norwegian, når de skal ud at rejse," siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Skolernes vinterferie, som dikterer mange danskeres vinterferie, ligger i uge 7 (12.-18. februar) og uge 8 (19.-25. februar). Halvdelen af de ti mest bookede destinationer i vinterferien ligger i Spanien, mens resten er europæiske hovedstæder: London, Stockholm, Berlin, Rom og Nice.

De ti mest bookede destinationer fra København i uge 8:

  • Malaga
  • London
  • Barcelona
  • Las Palmas/Gran Canaria
  • Alicante
  • Stockholm
  • Berlin
  • Rom
  • Nice
  • Tenerife

Der er stadig ledige billetter til de mest populære destinationer i vinterferien, men nogle afgange begynder at være fuldt bookede.

Find information om rejser, ledige billetter og priser her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian