Gå til indhold
18-årig fredericianer vinder tur med Norwegians topchef

Nyhed -

18-årig fredericianer vinder tur med Norwegians topchef

Flere hundrede fans på Norwegian Danmarks Facebookside har den seneste uge deltaget i en konkurrence om at vinde en flyvetur med Norwegians topchef, Bjørn Kjos samt en forlænget weekend i Oslo. Vinderen blev den 18-årige Henrik Priebe Hold fra Fredericia, som efter juryens vurdering gav den bedste begrundelse for, hvorfor det skulle være ham, der vandt et møde med Norwegian-chefen.

Hvorfor er det netop dig, der skal møde Norwegians topchef Bjørn Kjos? Det spørgsmål stillede flyselskabet Norwegian sine Facebookfans i en konkurrence som sluttede i dag. Præmien var et møde med Bjørn Kjos på en flyvetur fra København til Oslo samt en forlænget weekend inklusive tre overnatninger på Radisson Plaza Hotel midt i centrum.

Flere hundrede deltog i konkurrencen, og mange havde rigtig gode begrundelser for, hvorfor de netop skulle møde Bjørn Kjos. I sidste ende blev vinderen Henrik Priebe Hold (18), der efter juryens vurdering, havde givet den bedste begrundelse.

”Jeg blev ekstremt overrasket, da jeg fandt ud af, at det var mig, som havde vundet konkurrencen. Jeg glæder mig mest til at høre Bjørn Kjos om hans oplevelser både som jagerpilot men også som grundlægger af Norwegian. Det bliver interessant at høre, om han har nogle gode tips til, når man en gang selv skal ud og starte en virksomhed,” siger Henrik.

”Vi blev virkelig fanget af Henriks begrundelse for at møde Bjørn Kjos. Henrik er en ung mand, der har gang i en masse spændende ting, og vi er helt sikre på, at han og Bjørn Kjos vil have rigtig mange ting at tale om på flyveturen. Vi ønsker en rigtig god tur,” lyder juryens begrundelse.

Henrik har valgt at tage en kammerat med på turen, som finder sted fra 14. marts til 17. marts.

Læs Henriks begrundelse her:
”Jeg er 18 årig dreng fra Fredericia som kommer fra et forholdsvist atypisk hjem. Med en far, som er uddannet jagerpilot, men som nu sælger luksusbåde og bygger musikhuse, må man sige, at der ikke er nogen grænser for, hvad man kan bruge sin uddannelse til. Jeg er selv meget i tvivl om, hvad jeg skal efter handelsskolen, men er meget interesseret i entreprenørskab og virksomhedsledelse. Jeg har tidligere deltaget og vundet konkurrencer som LEGO's Klods Hans pris og Young Enterprise's Talentskole 2012. Desuden er mit hold blevet udtaget til DM i entreprenørskab til april.

Hvis jeg får muligheden for at mødes med Bjørn Kjos, vil jeg forhøre mig om en lang række ting blandt andet fra hans tid som jagerpilot. Desuden håber jeg, at han kan komme med nogle guldkorn til valg af uddannelse samt nogle tips til, hvis man selv skulle gå hen og blive iværksætter.”


Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian