Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistance for fjerde år i træk

Pressemeddelelse   •   Jul 17, 2018 14:10 CEST

Norwegians kommunikationsdirektør, Anne-Sissel Skånvik, modtog priserne sammen med Agne Zupkaite, Francesco Sapuppo, Marcin Krzywicki, Nancy Lily Wheeler på The Langham Hotel i det centrale London.

Flypassagerer over hele verden har igen kåret Norwegian til bedste lavprisselskab på de lange ruter. Det er fjerde år i træk, at Norwegian vinder SkyTrax World Airline Awards, der er den mest prestigefylde og anerkendte pris i flybranchen. Samtidig vandt Norwegian prisen som Europas bedste lavprisselskab for sjette år i træk.

Det er passagerne selv, der evaluerer flyselskaberne og stemmer på deres favorit.

- Jeg er utroligt taknemmelig for, at vi igen har fået disse priser. Det betyder rigtigt meget for os alle i Norwegian. Anerkendelserne viser også, at det, vi har opnået indtil nu, bliver værdsat af mange. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores passagerer i hele verden, som har stemt på Norwegian. Dette ville aldrig være muligt uden alle de engagerede medarbejdere i Norwegian, som hver dag tager hånd om passagerne. Vi vil fortsatte med at give vores kunder gode rejseoplevelser og nye ruter til destinationer over hele verden, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegians kommunikationsdirektør Anne-Sissel Skånvik modtog sammen med medarbejdere fra Norwegians base i London Gatwick priserne på vegne af Norwegian i dag i London.

”En favorit blandt kunderne de sidste seks år”
- Norwegian har været en favorit blandt kunderne de sidste seks år. Norwegian er lykkedes med at holde en god position blandt lavprisaktørerne samtidig med, at selskabet også forbedrer sin position blandt de øvrige aktører. Det er en fantastisk præstation for et flyselskab, der er i så stærk vækst, siger administrerende direktør af SkyTrax, Edvard Plaisted.

I løbet af de sidste seks måneder har Norwegian modtaget 11 forskellige priser. I juni blev Norwegian kåret som Norges mest innovative selskab, og i juli blev selskabet tildelt ”World Travel Award” for bedste flyselskab i Europa. Bjørn Kjos modtog også for nylig ”Ambassador’s Award” fra den amerikanske ambassadør i Norge for sit bidrag til at styrke det bilaterale forhold mellem USA og Norge.

Om SkyTrax Awards:
SkyTrax World Airline Awards er den mest prestigefyldte og anerkendte prisuddeling i flybranchen. Rejsende fra hele verden deltager hvert år i verdens største kundetilfredshedsundersøgelse for flypassagerer. Cirka 340 flyselskaber måles i undersøgelsen. Kunderne bedømmer alt fra oplevelsen under check-in, ombordstigning, sædekomfort, renlighed i kabinen, mad, drikke, underholdning og service.

Medie-kontakt:

Kommunikationschef Andreas Hjørnholm: +45 61911116

Norwegian
Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.