Gå til indhold
Norwegian vinder stor international pris

Pressemeddelelse -

Norwegian vinder stor international pris

Norwegian er blevet kåret som «Value Airline of the Year» af Air Transport World, et førende internationalt luftfartsmagasin. Norwegian har sat sine spor på det globale marked med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

- Jeg vil lykønske koncernchef Bjørn Kjos og resten af hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponeret over det, selskabet har opnået, og Norwegians kontinuerlige innovation. Selskabet har bevist, at det at rejse langt kan gøres til en lav pris, siger chefredaktør for Air Transport World Karen Walker.

- Dette er en stor anerkendelse for os i Norwegian, og det ville ikke have været muligt uden alle vores dedikerede medarbejdere. Norwegian blev grundlagt for at kunne give alle muligheden for at flyve, og høj kvalitet til en lav pris er, hvad vi efterstræber at tilbyde de rejsende på alle markeder, vi går ind på, siger Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian.

Tidligere i år blev Norwegian kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk af SkyTrax World Airline Awards. Norwegian blev også kåret som «Årets flyselskab» af CAPA - Center for Aviation i september.

Magasinet Air Transport World uddeler priser årligt til forskellige aktører i luftfartsbranchen, og prisen til Norwegian uddeles i Dublin d.28. marts.

Kontakt Norwegians pressetelefon for mere information: +47 815 11 816.

Emner


Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.


Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian